xristianorthodoxipisti.blogspot.gr ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΕΙΜΕΝΑ / ΑΡΘΡΑ
Εθνικά - Κοινωνικά - Ιστορικά θέματα
Ε-mail: teldoum@yahoo.gr FB: https://www.facebook.com/telemachos.doumanes

«...τῇ γαρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διά τῆς πίστεως· και τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. αὐτοῦ γάρ ἐσμεν ποίημα, κτισθέντες ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ ἐπι ἔργοις ἀγαθοῖς, οἷς προητοίμασεν ὁ Θεός ἵνα ἐν αὐτοῖς περιπατήσωμεν...» (Εφεσίους β’ 8-10)

«...Πολλοί εσμέν οι λέγοντες, ολίγοι δε οι ποιούντες. αλλ’ούν τον λόγον του Θεού ουδείς ώφειλε νοθεύειν διά την ιδίαν αμέλειαν, αλλ’ ομολογείν μεν την εαυτού ασθένειαν, μη αποκρύπτειν δε την του Θεού αλήθειαν, ίνα μή υπόδικοι γενώμεθα, μετά της των εντολών παραβάσεως, και της του λόγου του Θεού παρεξηγήσεως...» (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής p.g.90,1069.360)

Kilise biri!"Kilise biri değil sadece, aynı zamanda benzersiz. Tῷ Rab İsa onu çok itiraz mümkün değildir aynı şekilde birçok ceset olması mümkün değildir.Tῷ yılında theanthropinῳ fiziksel onu ya Kilisesi gibi Tanrı-insan, Mesih gibi, tek ve benzersiz sade ve basittir. Bölünebilir bu kelime ile, Kilise'nin ayrılık öncelikle ontolojik imkansız bir şeydir.Orada bölünebilir Kilisesi değildi ve orada oldu ve bir oturma kuru ve çorak şube ve Rab İsa Mesih sonsuza theanthropinin üzüm bağları, (üzerine düşen bir şekilde, Kilise indirilebilir olacak dışında, olması mümkün değildir Io. 13.16). Ve bazen bu yana Kilise üyeleri ve ilahi vücut parçaları olmaktan var monadikin bölünmemiş Kilisesi sapkınlar ve bölücü, gelen apespasthisan exevlithisan.Yani prensip olarak daha sonra sonra Pnefmatomachoi, sonra sonra sonra Monofizitler, iconoclasts, Katolikler, Protestanlar, Ounitai synecheiᾳ Ve sapkınlar ve schismatics lejyon diğer tüm üyeleri, sonra kesme Gnostikler, Arians var. "(Justin Popoviç, "Ortodoks Kilisesi dini dogmaların," (Fransızca çeviri) 4. Cilt, sayfa 181, Lausanne 1995 - Anadimo-edildi 2007/06/29 üzerinde "Ortodoks Basın" yayınlandı).Azizler Justin bize günahkarların hakikat ve kurtuluş korunması için savundu!(Yorum Madalyon: Yeni Calendarists piskoposlar hükümet, sözde Aziz Justin İtirafçı onurlandıran, ama gerçek değeri Kutsal mimisis Kutsal olan 'ın ikiyüzlülüğünü onur için otokratik ve diğer olarak ecumenism teşvik değil sadece. 7 yıl osiaki yaslanmak önce bir Confessor o ait olduğu Patrikhane, Sırp kelime ile dini cemaat durmuştu dünyanın gözleri.O, bu aziz aktif Mesih sapkın kilise olarak kilise tanıyarak, sapkınlar ile dua ettikten sonra, Sırbistan Yerel Kilisesi katıldı ve ekümenik düşünme küfür bilinen ecumenism arasında sapkınlık tutulumu, sahip değildi ve kuruntu ... Yunanistan neoimerologitiki Kilisesi de Our Lady onun cinsel ilişkileri vardı diyerek küfrettiler olduğunu hatırlıyorum Katolikleri, Anglikan ve diğer Protestanlar (Protestanlar) ile, bazen elçileri diyaloglar, dualar, ortak Hakemli yoluyla ecumenism arasında sapkınlığı aktif olarak katılmaktadır İsa'nın doğumundan sonra Yusuf ... Despotou ileVe henüz, rasoforoi Ortodoks Hierarchs denir isteyenler, zarafet ve gizemi ile kiliseler gibi bu kiliseler kabul ... Sadece Anglikan kilisesi aynı cinsiyetten kişiler arasında evlilikler geldiğini düşünüyorum ... Rahip ve sağdıç olarak ve Anglikan pseftoekklisias ve kutsama ile ... ?? Ve bu sefil aşk sözleri konuşmak; onlarla beraber tanrı gerçekten Bizim birçok kilise insanların kolayca onların kurtuluşu bulmak için izin vermez yapar Kilisesi veya Şeytan sol Rab kime patrik ve başpiskopos Yeni Calendarists dua ve adelfosynis sözde'' onlar uzakta sapkınlar gelen'' cezalandırmak için değil dedi sanki gerçek sevgi ve Azizler olması gibi ...Fiyat Kutsal mimisis azizdir. Yerine Saints fail onur taklit olduğunu söylüyor.) Handbook tarafından gönderildi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου