xristianorthodoxipisti.blogspot.gr ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΕΙΜΕΝΑ / ΑΡΘΡΑ
Εθνικά - Κοινωνικά - Ιστορικά θέματα
Ε-mail: teldoum@yahoo.gr FB: https://www.facebook.com/telemachos.doumanes

«...τῇ γαρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διά τῆς πίστεως· και τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. αὐτοῦ γάρ ἐσμεν ποίημα, κτισθέντες ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ ἐπι ἔργοις ἀγαθοῖς, οἷς προητοίμασεν ὁ Θεός ἵνα ἐν αὐτοῖς περιπατήσωμεν...» (Εφεσίους β’ 8-10)

«...Πολλοί εσμέν οι λέγοντες, ολίγοι δε οι ποιούντες. αλλ’ούν τον λόγον του Θεού ουδείς ώφειλε νοθεύειν διά την ιδίαν αμέλειαν, αλλ’ ομολογείν μεν την εαυτού ασθένειαν, μη αποκρύπτειν δε την του Θεού αλήθειαν, ίνα μή υπόδικοι γενώμεθα, μετά της των εντολών παραβάσεως, και της του λόγου του Θεού παρεξηγήσεως...» (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής p.g.90,1069.360)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΒΡΕΣΘΕΝΗΣ +ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΝΕΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΟΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΣΧΙΖΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟ 1924 .
Μητροπολίτης Θεσσαλονἰκης κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
Ο ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΩΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΑΓΙΟ ΒΡΕΣΘΑΙΝΗΣ + ΜΑΤΘΑΙΟ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ.
 ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ , ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ,ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ , ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΜΕΡΙΤΩΝ , ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ!!!!
 ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ::  http://www.egoch.org/teyxoc_35.html    ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ , ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΩΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΗ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου