xristianorthodoxipisti.blogspot.gr ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΕΙΜΕΝΑ / ΑΡΘΡΑ
Εθνικά - Κοινωνικά - Ιστορικά θέματα
Ε-mail: teldoum@yahoo.gr FB: https://www.facebook.com/telemachos.doumanes

«...τῇ γαρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διά τῆς πίστεως· και τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. αὐτοῦ γάρ ἐσμεν ποίημα, κτισθέντες ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ ἐπι ἔργοις ἀγαθοῖς, οἷς προητοίμασεν ὁ Θεός ἵνα ἐν αὐτοῖς περιπατήσωμεν...» (Εφεσίους β’ 8-10)

«...Πολλοί εσμέν οι λέγοντες, ολίγοι δε οι ποιούντες. αλλ’ούν τον λόγον του Θεού ουδείς ώφειλε νοθεύειν διά την ιδίαν αμέλειαν, αλλ’ ομολογείν μεν την εαυτού ασθένειαν, μη αποκρύπτειν δε την του Θεού αλήθειαν, ίνα μή υπόδικοι γενώμεθα, μετά της των εντολών παραβάσεως, και της του λόγου του Θεού παρεξηγήσεως...» (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής p.g.90,1069.360)

Θλιβερές διαπιστώσεις για την κατάσταση των Ελλήνων ορθοδόξων ,αλλά και των άλλων ορθοδόξων λαών !

Θλιβερές  διαπιστώσεις για την κατάσταση των Ελλήνων ορθοδόξων ,αλλά και των άλλων ορθοδόξων λαών !

Το ερώτημα που τίθεται είναι: υπάρχουν σήμερα στην εκκλησία της Ελλάδος αλλά και στις άλλες ορθόδοξες  εκκλησίες , επίσκοποι ,και κληρικοί οι οποίοι έχουν όντως τα ίδια οράματα το ίδιο πιστεύω με τους αγίους της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ , και με πολιτικούς άνδρες όπως τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ??
Διότι θα γνωρίζεται πιστεύω ότι η εξαθλίωση ο εξανδραποδισμός της πατρίδος μας  στους  άθεους και  σατανικούς αγγλοσάξονες  και Φράγκους ,( τα όργανα του διεθνούς χαζαρο -εβραϊκού σιωνισμού -   ξεκίνησε και κορυφώθηκε από τους μασόνους  εκκλησιαστικούς μας  ηγέτες  ,μαζί με τους πολιτικούς μετά την δολοφονία του Ι. ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑ  και την εγκαθίδρυση στην Ελλάδα μας της βαυαροκρατίας .
Στις δε βόρειο ανατολικές αυτοκέφαλες ορθόδοξες  εκκλησίες ,αφού διάβρωσαν πρώτα  την εκκλησία και τους πολιτικούς  άρχοντες των λαών , κατόπιν εν ονόματι μιας  ψευδό θεωρίας ενός εβραίου , ξεσήκωσαν τους λαούς και επέβαλαν τον άθεο  χαζαρο- εβραϊκό κουμμουνισμό!! Και σήμερα οι λαοί αυτοί  ενώ έχουν  κρατήσει  τα γνωρίσματα της ορθόδοξης  πίστης  έχουν καταντήσει η εκκλησιαστική τους ιεραρχία αλλά και οι απλοί άνθρωποι από τους χειρότερους  οικουμενιστές  πιθηκίζοντάς και μιμούμενοι τον  άθεο και  βδελυρό δυτικό <<πολιτισμό>>  μη έχοντες καμία σχέση με τους προγόνους τους !!

Η σημερινή εκκλησία της Ελλάδος έχει καμία σχέση με την αιματοβαμμένη ορθόδοξο εκκλησία του παρελθόντος ?? οι σημερινοί <<ιεράρχες >>έχουν κάποια σχέση με τον μεγα  Αθανάσιο , Ιωάννη  Χρυσόστομο , μέγα  βασίλειο , τον άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά , τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό , τον άγιο Μάρκο τον Ευγενικό , τον πατριάρχη Γεννάδιο , τον άγιο πατριάρχη Γρηγόριο τον Ε’ , τον άγιο Νεκτάριο ?? ΟΧΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !! είναι όλοι τους όργανα των μασόνων πολιτικών και του οικουμενισμού !! και όσοι από αυτούς φωνάζουν και μιλούν κατά των δύο αυτών θηρίων της αποκάλυψης , μένουν εκεί στις διαμαρτυρίες , λέγοντας μόνο την μισή αλήθεια στον λαό , μη τολμώντας να ομολογήσουν ότι η ΕΛΛΑΣ μετά από τον ΙΩΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ , δεν ξανακυβερνήθηκε από ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην ψυχή και στο γένος , η δε ελληνική ορθόδοξος εκκλησία , κατάντησε όργανο των βαυαρών προτεσταντών , με αποτέλεσα , με την εγκύκλιο του πατριαρχείου Κων/λεως του 1920 ,την παράνομη αλλαγή του ημερολογίου το 1924 , και την συν-ίδρυση του Π.Σ.Ε. το 1948 ,να κόψει κάθε δεσμό με την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ , χάνοντας και την αποστολική πίστη και την αποστολική διαδοχή ! ο εχθρός των ΕΧΘΡΩΝ της πατρίδος μας είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , και αυτήν κατάφεραν να την εξαλείψουν μέσο των <<φωτισμένων γεροντάδων , νεοφανέντων αγίων>>, ψευδο-αγωνιστών κληρικών, επισκόπων και μη , και να καταντήσουν τον σημερινό έλληνα ένα άβουλο όν , με μία προτεσταντικού τύπου αγαπολογία, με πίστη όχι στον Χριστό και τους Αγίους του -που διώχθηκαν και έχυσαν το αίμα τους -για να μήνη  η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ  μας αμόλυντη , αλλά κριτήριο για την πίστη τους είναι τα <<θαύματα>> των τσαρλατάνων αγιορητών και μη , οι οποίοι ως άλλοι φαρισαίοι μιλούν για τον Χριστό , αλλά αρνούνται τον ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ,και ακολουθούν  την αιρετική εκκλησία της πανθρησκίας του οικουμενισμού!!
Και κατάντησαν οι Έλληνες , χωρίς ίχνος από την ορθόδοξη πίστη των προγόνων μας , θύματα  των πολιτικών , των Μ.Μ.Ε. και της υπερκατανάλωσης !!

 Εάν ο Έλληνας δεν επιστρέψει στις ρίζες του ,στις αξίες του , στην ιερά παράδοση του, και δεν μετανοήσει ειλικρινά , αποκηρύσσοντας μετά βδελυγμίας , την αίρεση του νεοημερολογιτισμού-οικουμενισμού τους λαοπλάνους ψευτοαγίους του νέου ημερολογίου , τους δήθεν αντι-οικουμενιστές κληρικούς και λαικους -που ενώ μιλούν για ορθοδοξία δεν έχουν καμία σχέση με αυτή -, το σατανικό ανήκομεν εις την δύσιν , και το πολιτικό κατεστημένο , δεν πρόκειται να δούνε <<ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ>> , και σε αυτή την ζωή αλλά και στην άλλη την αιώνιο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου