xristianorthodoxipisti.blogspot.gr ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΕΙΜΕΝΑ / ΑΡΘΡΑ
Εθνικά - Κοινωνικά - Ιστορικά θέματα
Ε-mail: teldoum@yahoo.gr FB: https://www.facebook.com/telemachos.doumanes

«...τῇ γαρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διά τῆς πίστεως· και τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. αὐτοῦ γάρ ἐσμεν ποίημα, κτισθέντες ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ ἐπι ἔργοις ἀγαθοῖς, οἷς προητοίμασεν ὁ Θεός ἵνα ἐν αὐτοῖς περιπατήσωμεν...» (Εφεσίους β’ 8-10)

«...Πολλοί εσμέν οι λέγοντες, ολίγοι δε οι ποιούντες. αλλ’ούν τον λόγον του Θεού ουδείς ώφειλε νοθεύειν διά την ιδίαν αμέλειαν, αλλ’ ομολογείν μεν την εαυτού ασθένειαν, μη αποκρύπτειν δε την του Θεού αλήθειαν, ίνα μή υπόδικοι γενώμεθα, μετά της των εντολών παραβάσεως, και της του λόγου του Θεού παρεξηγήσεως...» (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής p.g.90,1069.360)

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΛΟΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ . ΔΙ' ΑΥΤΟ : ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΩΗΣΗΣ ΣΤΟ ΛΕΥΪΤΙΚΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ !

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΤΗΣ  ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ  ΘΕΟ ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ΤΟΥ  ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΛΟΛΗΣΗ  ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ  ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ  ΧΡΟΝΙΑ , ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ  ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ  ΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ  ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ  ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ  ΜΑΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΜΑΣ  ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΤΗΣ  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ  ΖΩΗΣ . ΔΙ' ΑΥΤΟ : ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΩΗΣΗΣ ΣΤΟ ΛΕΥΪΤΙΚΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ !







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου