xristianorthodoxipisti.blogspot.gr ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΕΙΜΕΝΑ / ΑΡΘΡΑ
Εθνικά - Κοινωνικά - Ιστορικά θέματα
Ε-mail: teldoum@yahoo.gr FB: https://www.facebook.com/telemachos.doumanes

«...τῇ γαρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διά τῆς πίστεως· και τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. αὐτοῦ γάρ ἐσμεν ποίημα, κτισθέντες ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ ἐπι ἔργοις ἀγαθοῖς, οἷς προητοίμασεν ὁ Θεός ἵνα ἐν αὐτοῖς περιπατήσωμεν...» (Εφεσίους β’ 8-10)

«...Πολλοί εσμέν οι λέγοντες, ολίγοι δε οι ποιούντες. αλλ’ούν τον λόγον του Θεού ουδείς ώφειλε νοθεύειν διά την ιδίαν αμέλειαν, αλλ’ ομολογείν μεν την εαυτού ασθένειαν, μη αποκρύπτειν δε την του Θεού αλήθειαν, ίνα μή υπόδικοι γενώμεθα, μετά της των εντολών παραβάσεως, και της του λόγου του Θεού παρεξηγήσεως...» (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής p.g.90,1069.360)

Επιστολή π.Θεοδώρου Ζήση προς κ.Άνθιμον, ''Τι απεφάσισε το επισκοπικό δικαστήριο;''

Επιστολή π.Θεοδώρου Ζήση προς κ.Άνθιμον, ''Τι απεφάσισε το επισκοπικό δικαστήριο;''



ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ, ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ κ. Καθηγητού !! ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ κ. καθηγητά σας πείραξε ? Τα αναθέματα των Πανορθοδόξων Συνόδων κατά του νέου εορτολογίου - ημερολογίου δέν σας τρομάζουν ? Δέν ελέγχουν την ψυχή σας ? Η Φρικτή Αιρετική εγκύκλιος του 1920 , η οποία εφαρμόστηκε το 1924 δεν σας τρομοκρατεί ?? , η Ίδρυση από την εκκλησία της Ελλάδος της εκκλησίας του αντιχρίστου, το λεγόμενο Π.Σ.Ε. το 1948, δεν σας προκαλεί φρίκη και έλεγχο της << ιερατικής σας συνείδησης > ?? , η ένωση του Αθηναγόρα με τον πάπα , τα συλλείτουργα, συμπροσευχές με κάθε είδους αιρετικό και ειδωλολάτρη δεν σας τρομάζουν για την συμμέτοχή σας σε μια αιρετική - δυνάμει ειδωλολατρική εκκλησία ? Η αναγνώριση των Μονοφυσιτών  ως Ορθοδόξων το 1990-91 στο Σαμπεζύ, και η αναγνώριση στο Μπαλαμάντ του Λιβάνου υπό της εκκλησίας σας το 1993  Ιερωσύνη, Μυστήρια και Αποστολική διαδοχή στους Παπικούς, δεν σας κάνει να φρίττετε για το πού ανήκετε και από ποιούς επισκόπους έχετε χειροτονηθεί ?? ΔΕΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΦΟΒΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΩΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ??

Επιστολή π.Θεοδώρου Ζήση προς κ.Άνθιμον, ''Τι απεφάσισε το επισκοπικό δικαστήριο;''
https://katihisis.blogspot.gr/2017/11/blog-post_30.html


 Ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ,Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ 1920 ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ , ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ 2016 . ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ !
https://xristianorthodoxipisti.blogspot.gr/2017/08/1920-2016.html


ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ! ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΩΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ !! ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ,ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ !
https://xristianorthodoxipisti.blogspot.gr/2017/10/1920.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου