xristianorthodoxipisti.blogspot.gr ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΕΙΜΕΝΑ / ΑΡΘΡΑ
Εθνικά - Κοινωνικά - Ιστορικά θέματα
Ε-mail: teldoum@yahoo.gr FB: https://www.facebook.com/telemachos.doumanes

«...τῇ γαρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διά τῆς πίστεως· και τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. αὐτοῦ γάρ ἐσμεν ποίημα, κτισθέντες ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ ἐπι ἔργοις ἀγαθοῖς, οἷς προητοίμασεν ὁ Θεός ἵνα ἐν αὐτοῖς περιπατήσωμεν...» (Εφεσίους β’ 8-10)

«...Πολλοί εσμέν οι λέγοντες, ολίγοι δε οι ποιούντες. αλλ’ούν τον λόγον του Θεού ουδείς ώφειλε νοθεύειν διά την ιδίαν αμέλειαν, αλλ’ ομολογείν μεν την εαυτού ασθένειαν, μη αποκρύπτειν δε την του Θεού αλήθειαν, ίνα μή υπόδικοι γενώμεθα, μετά της των εντολών παραβάσεως, και της του λόγου του Θεού παρεξηγήσεως...» (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής p.g.90,1069.360)

ΕΑΝ Η ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΤΕ..προς τι κοπιάζεται φίλοι , φλωρινο-σεραφειμηκοί , και απεσχίσθήκατε από αυτήν ??

ΕΑΝ Η ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΤΕ.........προς τι κοπιάζεται φίλοι , φλωρινο-σεραφειμηκοί , και απεσχίσθήκατε από αυτήν ?? ποιόν προσπαθήται να κοροϊδέψεται ??? τον ταλαίπωρο λαό που σαν πρόβατο επί σφαγή οδηγήτε στην απώλεια ?? με ψεύδοι ,και με γραικίστικες συκοφαντίες κατά του ΑΓΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ προσπαθήται να καλύψεται το αλλοπρόσαλο των << θεολογικών>> αμπελοφιλοσοφικών θέσεων σας , για να κρατήσεται τους αδιάφορους περί την ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΙ οπαδούς σας , μιλάτε για αγάπη αλλά βασίζεσται στο ψεύδος και στην συκοφαντία !! ο θεός να σας φωτήση << όσοι είστε καλοπροαίρετοι>> διότι η μάχαιρα του Θεού ειναι κοντά για όσους εμπαίζουν και παραπλανούν , αλλά και για όσους απο εμάς δεν μετανοούμε διά τα αμαρτήματα μας !!!.......

9η συνέχεια . .Δημοσίευση σε συνέχειες του τεύχους 35 Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2008 του ΚΥΡΙΚΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ περιέχον όλη την ιστορική συνέχεια της ορθοδόξου εκκλησίας από το 1924 έως σήμερα 




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου