xristianorthodoxipisti.blogspot.gr ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΕΙΜΕΝΑ / ΑΡΘΡΑ
Εθνικά - Κοινωνικά - Ιστορικά θέματα
Ε-mail: teldoum@yahoo.gr FB: https://www.facebook.com/telemachos.doumanes

«...τῇ γαρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διά τῆς πίστεως· και τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. αὐτοῦ γάρ ἐσμεν ποίημα, κτισθέντες ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ ἐπι ἔργοις ἀγαθοῖς, οἷς προητοίμασεν ὁ Θεός ἵνα ἐν αὐτοῖς περιπατήσωμεν...» (Εφεσίους β’ 8-10)

«...Πολλοί εσμέν οι λέγοντες, ολίγοι δε οι ποιούντες. αλλ’ούν τον λόγον του Θεού ουδείς ώφειλε νοθεύειν διά την ιδίαν αμέλειαν, αλλ’ ομολογείν μεν την εαυτού ασθένειαν, μη αποκρύπτειν δε την του Θεού αλήθειαν, ίνα μή υπόδικοι γενώμεθα, μετά της των εντολών παραβάσεως, και της του λόγου του Θεού παρεξηγήσεως...» (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής p.g.90,1069.360)




ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΘΗ Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ?? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ?? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ , ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ?? Ο ΧΙΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?? Ο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ?? Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΡΕΣΗ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?? (ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΜ. 9 ΣΕΛ. 865) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ -ΠΣΕ- ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑ ΠΡΩΣΟΠΑ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου